«Με Χουάνγκ θα έπαιζε Champions League ο Ολυμπιακός - Κόστισαν οι εμμονές του Γιοβάνοβιτς»

«Με Χουάνγκ θα έπαιζε Champions League ο Ολυμπιακός - Κόστισαν οι εμμονές του Γιοβάνοβιτς»

Ο ερυθρόλευκος ρεπόρτερ Χρήστος Σταθόπουλος έγραψε στο SDNA πως ο Ολυμπιακός θα πάλευε για τα αστέρια, αν είχε εξ αρχής στη διάθεσή του τον Χουάνγκ, ενώ ανέφερε πως οι εμμονές του Γιοβάνοβιτς κόστισαν… εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά:

«Αν δεν μπορούσε να έρθει ο Χουάνγκ από αρχές Ιουλίου, θα μπορούσε κάποιος άλλος ανάλογου επιπέδου και οι Πειραιώτες να πάλευαν ακόμα για τ’ αστέρια. Και για τον Ντε λα Φουέντε ισχύει αυτό. Το θέμα είναι να το πάρεις απόφαση, να μη δώσεις χώρο στο ρίσκο, να μην παίξεις τη σαραντάρα στη ρουλέτα, γιατί τότε… ο παίζων χάνει, όπως και αποδείχθηκε.




Ο Ολυμπιακός και οι ελληνικές ομάδες που έπαιξαν Ευρώπη πήραν και εφέτος ένα γερό μάθημα: αν θες Ευρώπη, οφείλεις να σκέφτεσαι σαν Ευρωπαίος.

«Πονηριές» του τύπου «πάμε κα βλέπουμε» ή εμμονές όπως του Γιοβάνοβιτς «πληρώνονται» με μπόλικα εκατομμύρια, τα οποία καμιά από τις κορυφαίες ομάδες μας έχει την πολυτέλεια να αφήνει στην άκρη.




Πιστεύετε ότι θα βάλουν μυαλό μετά το φετινό κάζο; Προσωπικά βάζω όποιο στοίχημα θέλετε ότι και του χρόνου τα ίδια θα δούμε. Το πρωτάθλημα και η κατάκτησή του –όποιος και να το πάρει- θα κρύψει τη λάθος στρατηγική και την έλλειψη σχεδιασμού κάτω από το… μαγικό χαλί των εγχώριων τίτλων.»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News