«Κάτω» και η ΑΕΛ, τώρα «τελικός» με Άρη!

«Κάτω» και η ΑΕΛ, τώρα «τελικός» με Άρη!

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε «ανεβασμένος», επέβαλλε τον ρυθμό του – παρά τις απουσίες – και πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΑΕΛ με 1-0. Το «κάρφωσε» ο Καρλίτος, εξαιρετικός ο Μολό!

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε «ανεβασμένος», επέβαλλε τον ρυθμό του – παρά τις απουσίες – και πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΑΕΛ με 2-0. Το «κάρφωσε» ο Καρλίτος, εξαιρετικός ο Μολό, βρήκε δίχτυα ο Εμμανουηλίδης!

Καλός «άνεμος» φυσάει στο Τριφύλλι, που παρά το χτύπημα από τον Covid-19, έχει μαζέψει στο σακούλι του 7 από τους 9 βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (και πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια).

Οι πράσινοι, που αγωνίστηκαν με την επετειακή τους φανέλα, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 36′, όταν ο Μολό με δική του ατομική προσπάθεια, βρήκε τον χώρο να βγάλει τη σέντρα από τα δεξιά, και ύστερα από παρέμβαση του Ιωαννίδη, ο Καρλίτος σκόραρε με «κεραυνό» από το ύψος της μικρής περιοχής.

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι έδειξε διάθεση, στάθηκε όρθιος ανασταλτικά (μηδέν γκολ παθητικό στα τελευταία τρία ματς), ενώ ο Ρουμάνος προπονητής από τη μεριά του, «κέρδισε» μερικούς ποδοσφαιριστές, που θα μπορεί να υπολογίζει και μελλοντικά (Μολό, Ιωαννίδης).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι δεν είχαν καλή εικόνα και περιορίστηκαν περισσότερο να κρατήσουν το «μηδέν» πίσω. Οι αλλαγές των πιτσιρικάδων, Καμπετσή, Εμμανουηλίδη, Σερπέζη και Μπουζούκη έδωσαν άλλο «χρώμα» μεσοεπιθετικά και ο ο δεύτερος, μάλιστα, έγραψε το «2-0» από ασίστ του πρώτου!

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα πάει σε μια αναμέτρηση «φωτιά» με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την επόμενη αγωνιστική με μοναδικό στόχο το «διπλό», ώστε να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές του για την απόκτηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News