Καρλίτος... Χ2 και διπλό ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Live Streaming

Το αποτέλεσμα μετράει και αυτό έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία.

Αν και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή του επικράτησε της Λαμίας με 2-0 και έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν αρκετά νωρίς στο σκορ καθώς στο 8′ ο Καρλίτος με κεφαλία έκανε το 1-0 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χατζηγιοβάνη.

Μετά το γκολ οι παίκτες του τριφυλλιού είχαν δυσκολίες στην κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα η Λαμία να κερδίσει πέναντι σε χέρι του Κουρμπέλη και τον Διούδη να αποκρούει.

Στο 38΄οι πράσινοι είχαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Μακέντα να γυρίζει στον Πούγγουρα, με τον Σκόνδρα να απομακρύνει σχεδόν πάνω στην γραμμή.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός είχε άλλη μία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Μαουρίσιο να πιάνει την κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν έδειχνε απειλητικός ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο 60′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα ο Χατζηγιοβάνης σούταρε με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει και τον Καρλίτος να πετυχαίνει στην επαναφορά το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Στο 71′ ο Καρλίτος είχε την ευκαιρία να πετύχει χατ τρικ αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρο της Λαμίας.

Ο Παναθηναϊκός είχε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα με το σουτ του Βιγιαφάνες να καταλήγει άουτ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News