Πιστέψτε το και θα γίνει!

Τεράστια... καρύδια, τεράστιο διπλό για τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» αναζητούν άμεσα το… γιατρικό ώστε να βρουν τη χαμένη τους σταθερότητα!

Κανείς δεν πρόκειται να ζητήσει από τους πρωταθλητές υπερβάσεις φέτος, ωστόσο είναι αλήθεια πως τις σερί ήττες δεν τις έχουν συνηθίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Βόβορας χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Ρεάλ μεγάλη πρόκληση, ο κόουτς ξέρει πως μια καλή εμφάνιση θα προσφέρει μια γερή ψυχολογική «ένεση», αυτές έρχονται μόνο μέσα από μεγάλες νίκες.

Θυμάστε πόσο ωραίο και παθιασμένο μπάσκετ έπαιζε ο Παναθηναϊκός με το «διπλό» στο σπίτι της Κίμκι; Θυμάστε πόσο επιβλητικός ήταν στη Βαρκελώνη και πόσο πάλεψε τα παιχνίδια με την Εφές και τον αιώνιο;

Απλούστατα οι παίκτες είχαν ψυχολογία στα ύψη και πίστευαν! Κάτι που έχουν χάσει στα τελευταία παιχνίδια.

Οι ήττες στην Ισπανία, στη Γαλλία, από τη Ζαλγκίρις ήρθαν με πανομοιότυπο τρόπο (χαμένες κατοχές, καθίζηση στην περιφερειακή άμυνα) και υπερκάλυψαν τις επιτυχίες σε Ρωσία και Μιλάνο. Τώρα…τρεχάτε ποδαράκια μου μπας και σωθεί ότι σώζεται.

Εκπληκτική φάση με Παπαγιάννη:

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News