Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Άγρια γιούχα στο ΟΑΚΑ!

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Στη Ρόδο αγωνίζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Κολοσσό για την 9η αγωνιστική της Basketleague.

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε τρομερή φόρμα, αποδεικτικό στοιχείο η πρόσφατη 100άρα κόντρα στη Μπασκόνια.

Ο Ρικ Πιτίνο εμπνέει εμπιστοσύνη στους παίκτες και στους φιλάθλους της ομάδας, μόνο και μόνο με την «αύρα» του το «τριφύλλι» έλιωσε τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ δεχόμενος μόλις 68 πόντους!

Απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου το «τριφύλλι» θα κάνει μια καλή προπόνηση ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων με τον Οσφπ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός «HOFer» έχει στη διάθεσή του όλο το ρόστερ και πιθανώς να δοκιμάσει πράγματα απέναντι στους νησιώτες.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 2 στις 15:30.

Ο διεθνής σέντερ των «πράσινων», Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως η έλευση του Ρικ Πιτίνο τους έδωσε κίνητρο, ενώ περιμένει βελτίωση στη συνέχεια και περιορισμό των λαθών.

Αναλυτικά: «Η Μπασκόνια ήρθε προετοιμασμένη, αλλά εμείς είχαμε συγκεκριμένο πλάνο στην άμυνα. Πήραμε μομέντουμ από τις δύο νίκες εκτός έδρας, αλλά σίγουρα η έλευση του κόουτς Πιτίνο έδωσε μεγάλο κίνητρο στην ομάδα. 

Αυτό φαίνεται και στον κόσμο και το πόσο τον ήθελε πίσω στην ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα βελτιώσουμε και κάποια λάθη που κάναμε. Θα γίνουμε καλύτεροι».

Ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε:

«Γενικά η φιλοσοφία του κόουτς είναι να προσπαθούμε να κάνουμε τη ζημιά στην αντίπαλη ομάδα από μέσα προς τα έξω, βγαίνει πολύ καλά μέχρι τώρα στο γήπεδο, έχουμε και παίκτες που μπορούν να παίξουν έτσι και πιστεύω βγαίνει καλό αποτέλεσμα». 

Για το πολύ καλό πρόσωπο της ομάδας στο ματς απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο: «Η Μπασκόνια είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, είναι σίγουρα πολύ σημαντικό το ότι πήραμε αυτή τη νίκη».

Για το τι πρόλαβε να τους πει ο κόουτς Πιτίνο μετά την έλευσή του: «Πρόλαβε σίγουρα να δώσει αυτή την θετική αύρα, την ενέργεια. Μας είπε να μπούμε μέσα και να δείξουμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι, αλλά μας επεσήμανε και τους κινδύνους που έκρυβε το παιχνίδι τους και κάποιους παίκτες κλειδιά. Μας έδειξε τα στοιχεία στα οποία στατιστικά η Μπασκόνια είναι πολύ καλή, τους “κλειδώσαμε” σε αυτούς τους τομείς και έτσι πήραμε τη μεγάλη διαφορά». 

Για το αν άντλησαν ενέργεια από την επίθεση: «Ναι, σήμερα ήταν μια καλή μέρα επιθετικά. Ειδικά ο Τζίμερ, βοήθησε πάρα πολύ, ήταν απίστευτος, ας συνεχίσουν όλοι οι παίκτες έτσι». 

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε 3 σερί νίκες, θέλουμε να κρατήσουμε αυτή τη θετική εικόνα που έχουμε, είναι σημαντικό που κάποιοι παίκτες παίρνουν χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα, καθώς το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς». 

Για το αν είναι δύσκολο να διαχειριστούν μια νίκη με μεγάλο εύρος διαφοράς πριν από ένα ντέρμπι: «Σίγουρα, ναι, γιατί χαλαρώνεις. Το κλειδί είναι να μην χαλαρώνεις στην Ευρωλίγκα, γιατί παίρνεις μία διαφορά, μετράει το τι έκανες και πήρες αυτή τη διαφορά και να μη το χαλάσεις». 

Για την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ να δώσω ό,τι μπορώ στην ομάδα, πρώτα αμυντικά και μετά αν έρθει και κάτι επιθετικά θα το πάρω, δε θα διστάσω». 

Για το γεγονός ότι υπερτέρησαν της Μπασκόνια στα ριμπάουντ, τον τομέα στον οποίο είναι πιο δυνατή και από τις πρώτες ομάδες στη διοργάνωση: «Όπως είπε και ο κόουτς, επειδή η Μπασκόνια είναι πολύ ψηλή ομάδα, έπρεπε να είμαστε φυσικά πιο δυνατοί και να τους βγάλουμε το παιχνίδι με τη δύναμη και το physicality μας». 

Για το πάθος που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο και τους τομείς που πιστεύει ότι χρειάζεται να βελτιώσει: «Ένας παίκτης δεν παύει ποτέ να βελτιώνεται, υπάρχουν σημεία και αμυντικά και επιθετικά στα οποία μπορώ να βελτιωθώ φέτος και πιστεύω χρόνο με το χρόνο όλα θα γίνονται καλύτερα, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι συγκεκριμένο». 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News