Θεός ο Ιτούδης. Τι είπε για τις βρισιές στο ΣΕΦ...

Θεός ο Ιτούδης. Τι είπε για τις βρισιές στο ΣΕΦ...

Ο Δημήτρης Ιτούδης άκουσε τα εξ αμάξης από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στον (άνευ βαθμολογικής σημασίας) αγώνα της Παρασκευής της ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ. Ο ίδιος πάντως πλέον δεν δίνει σημασία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Ολυμπιακού.

[ads2]

«Συμβαίνει καιρό τώρα και το έχω συνηθίσει. Έχω ακούσει αρκετά από την εποχή που ήμουν συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Κατακτήσαμε 23 τίτλους και παίξαμε αναρίθμητες φορές στους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κάτι που μου αποσπά την προσοχή και είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου», δήλωσε ο head coach της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στηSport Express .

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό (96-99). «Δεν ήταν σε καμία περίπτωση φιλικό τα παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη όχι γιατί είχε χάσει την προηγούμενη μέρα η Λαμποράλ από την Μπάμπεργκ και υπερτερούσαμε στην ισοβαθμία, αλλά γιατί θα είχαμε το καλύτερο ρεκόρ στον όμιλό μας. Καταφέραμε να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Αλλά, πιστέψτε με, και για τον Ολυμπιακό δεν ήταν φιλικό το ματς της Παρασκευής. Αν βλέπατε τα μάτια τους, τις αντιδράσεις του πάγκου και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, θα καταλαβαίνατε τι σας λέω», τόνισε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News