Εντυπωσιακός στην Κίνα!

Εντυπωσιακός στην Κίνα!

[ads]Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο επί κινεζικού εδάφους συντρίβοντας με 83-64 τους Ζεζιάνγκ Λάιονς στην αναμέτρηση, η οποία φιλοξενήθηκε στην πόλη Χανγκτζού.

Οι «πράσινοι» στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν στην Κίνα υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκα αντιμετώπισαν στο πρώτο τους παιχνίδι την ομάδα, όπου αγωνίζεται ο πρώην παίκτης της Μακάμπι, Τζέρεμι Πάργκο και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη μετά από επιβλητική εμφάνιση και παρά τις απουσίες των Τζέιμς Γκιστ, Νίκου Παππά και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Πρώτος σκόρερ για τον «εξάστερο» ήταν ο Σάσα Πάβλοβιτς, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, ενώ αγωνίστηκε τόσο στο «3» όσο και στο «2» σε διάφορα σχήματα που δοκίμασε ο Αλεξάντρ Τζόρτζεβιτς. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χόλμαν με 19.

Οι «πράσινοι» μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά και ολοκλήρωσαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 10-18. Ο Τζέρεμι Πάργκο ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 20-24 και αυτή ήταν η τελευταία φορά που οι γηπεδούχοι είχαν επαφή με το σκορ. Ένα σερί 0-8 διαμόρφωσε το 20-32, με τον Παναθηναϊκό να παγιώνει το προβάδισμα του σε διψήφιο αριθμό μέχρι το τέλο τους ημιχρόνου (26-39).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News