Αγρίεψε ο Δώνης στο Κορωπί - Η ομιλία του στους παίκτες

Μπεσίκτας - Παναθηναϊκός: Τα δύο γκολ του Δώνη (vids)

Ανέβασε τους τόνους ο Γιώργος Δώνης στην ομιλία που είχε το απόγευμα της Πέμπτης προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ζητώντας τους να είναι πιο προσηλωμένοι.

Η ισοπαλία του «τριφυλλιού» στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα βάρυνε λίγο το κλίμα στο Κορωπί, καθώς η πίεση αυξήθηκε.

Πλέον, η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ αποτελεί μονόδρομος για τους πράσινους προκειμένου να μη χάσουν σημαντικό έδαφος, διότι ακολουθούν παιχνίδια μεγάλης δυσκολίας, όπως το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές του κατά την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης. Αναλυτικά:

«Πέρυσι καταφέραμε αρκετά πράγματα με αυτό το γκρουπ και φέτος μπορούμε να πετύχουμε πολλά όλοι μαζί. Όσοι είστε εδώ, κοντά μας, έχετε επιλεγεί να είστε σε αυτό το γκρουπ παικτών. Βρίσκεστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τεράστιες οι ευθύνες που έχετε, γιατί εκπροσωπείτε αυτή τη φανέλα. Είτε είστε στην ενδεκάδα, είτε στην αποστολή, είτε εκτός 18αδας, θέλω να τα δίνετε όλα και να προσπαθείτε για το καλύτερο. Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο και να είστε σίγουροι πως δεν θα αδικηθεί κανένας. Όποιος προσπαθεί και μοχθεί, θα επιλεγεί και θα αγωνιστεί. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Όποιος δεν προσπαθεί, όποιος μουρμουράει γιατί δεν παίζει, όποιος δεν είναι αυτός που πρέπει, τότε αργά ή γρήγορα θα βγει από αυτό το γκρουπ”, είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού. 

Ο Γιώργος Δώνης έκανε ξεχωριστή αναφορά στους εμπειρότερους παίκτες της ομάδας, αλλά και στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού. 

“Θέλω άμεσα να δω το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας. Αυτό που δείξατε στην προετοιμασία, αυτό που αξίζει σε αυτή την ομάδα, αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος. Οι εμπειρότεροι παίκτες και οι αρχηγοί πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες. Να μιλάτε στους συμπαίκτες σας, να καθοδηγείτε το διπλανό σας. Να στηρίζετε και να βοηθάτε. Οι αρχηγοί δεν είστε μόνο για τα μπόνους και τα πριμ. Έχετε και άλλες ευθύνες”, υπογράμμισε το “Τρένο” στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News