Αρης Γάτας: Επιβεβαίωσε τη «βόμβα» για Ικάρντι και Παναθηναϊκό - Τι γίνεται με προπονητή (vid)
Ο Άρης Γάτας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Φατίχ Τερίμ.
Αναλυτικά όσα είπε στην Αθλητική Κυριακή:
«Ένα θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες περί ενδιαφέροντος του Ικάρντι να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μετίν. Δεν είχε κάνει λόγο για το όνομα της είδησης.
Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι πράγματι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι.
Πέρσι είχε πάει από την Παρί Σεν Ζερμέν, στη Γαλατασαράι. Το συμβόλαιό του ξεπερνά τις ετήσιες απολαβές τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπουδαία περίπτωση, αν φορέσει τα χρώματα του Παναθηναϊκού.
Παρά το γεγονός ότι ακούγεται ότι ο Τερίμ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού, θα χρειαστεί να περιμένουμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και να δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΣήμερα από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκύπτει ότι ο Τερίμ θα είναι ο προπονητής της ομάδας.
Αυτή η προσπάθεια που φέρεται να κάνει, δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει πολύ δυνατά στο κόλπο για την ενίσχυση.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»