Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού: Οι 3 αγώνες πριν από το Final 4

Παναθηναϊκός: H ενημέρωση για τα εισιτήρια του Final 4 του Βερολίνου - Πώς θα διατεθούν

Με 11 μόλις ημέρες να μένουν για το πολυαναμενόμενο event του Βερολίνου, ο Εξάστερος καλείται να δώσει 3 μάχες πριν το μεγάλο ραντεβού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα (13/5) κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο για την τελευταία αγωνιστική του TOP-6 της Stoiximan Basket League και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εντός (16/5 στις 20:15) και εκτός έδρας (18/5) για τον πρώτο γύρο των playoffs.

Οι σειρές θα κριθούν στις δύο νίκες, οπότε οι πράσινοι θέλουν να καθαρίσουν για να μην έχουν εκκρεμότητα μετά από το Final Four της EuroLeague.

Μην ξεχνάμε ότι το Final Four 2024 θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 24-26 Μαΐου με τον Εξάστερο να αντιμετωπίζει στον ημιτελικό τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα βρει στο δρόμο του στον τελικό είτε τη Ρεάλ Μαδρίτης είτε τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News