Παναθηναϊκός: Βασικός ο Σπόραρ!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, με τον Σλοβένο φορ να παίρνει φανέλα βασικού για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σπόραρ: «Το πέναλτι δεν το σκοράραμε, αλλά κρατάμε το καλό αποτέλεσμα»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη (15/05, 20:00) για το μεταξύ τους ντέρμπι που θα κρίνει πολλά ενόψει του φετινού Πρωταθλητή Ελλάδας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Φώτης Ιωαννίδης δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς καθώς δεν είναι στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας και το προπονητικό επιτελείο δεν θέλει να ρισκάρει να τον χάσει ενόψει και του κρίσιμου τελικού Κυπέλλου.

Κατά συνέπεια, ο Αντράζ Σπόραρ θα είναι ο επιθετικός με τον οποίο θα αγωνιστεί το Τριφύλλι στο προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν για την Stoiximan Super League.

Την τελευταία αγωνιστική οι «Πράσινοι» υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε ένα παιχνίδι που θα καθορίσει την τελική τους κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News