Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Αλλάζει ξανά θέση ο Αράο

Αλλαγές στο πλάνο του Φατίχ Τερίμ ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας που θεωρείται κρίσιμο ενόψει της τελικής κατάταξης του Τριφυλλιού στην φετινή Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός: Στην πρώτη δεκάδα με 6 εκατ. ευρώ ο Αράο

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη (15/05, 20:00) για το μεταξύ τους ντέρμπι που θα κρίνει πολλά ενόψει του φετινού Πρωταθλητή Ελλάδας και της τελικής κατάταξης στη βαθμολογία.

Το Τριφύλλι θα παραταχθεί με αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Αντράζ Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης αντί του ανέτοιμου Ιωαννίδη και τον Αράο να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Γεντβάι.

Μετά το λάθος του Ακαϊντίν στην OPAP Arena, οι πιθανότητες να παραμείνει, ο Τούρκος, και τη νέα σεζόν στους «Πράσινους» είναι λίγες και ο Φατίχ Τερίμ θα χρησιμοποιήσει παίκτες που θα βρίσκονται και του χρόνου στην ομάδα.

Κατά συνέπεια, ο Βραζιλιάνος θα τον αντικαταστήσει στα στόπερ τόσο κόντρα στους Θεσσαλονικείς όσο και στα εναπομείναντα παιχνίδια σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr