Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο mail της ΠΑΕ ο στόπερ Ιβάν Όρντετς! (vid)

Δεν σταματούν… οι προτάσεις στον Παναθηναϊκό για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο mail της ΠΑΕ ο στόπερ Ιβάν Όρντετς! (vid)

Μετά την περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χαντάντι για την επίθεση του Τριφυλλιού, «παίζει» ένα ακόμη όνομα από τους ατζέντηδες, και αφορά το κέντρο της άμυνας.

Οι «πράσινοι» πόνεσαν… στα στόπερ μετά τους τραυματισμούς των Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον και θα ψάξουν σίγουρα για έναν αμυντικό, μετά τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Σαμέτ Ακαϊντίν και Βίτορ Ούγκο.

Ένα όνομα που προστέθηκε στο μέιλ της πράσινης ΠΑΕ είναι εκείνο του 31χρονου Ουκρανού στόπερ, Ιβάν Όρντετς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας.

Ο Όρντετς αγωνίστηκε φέτος στην Μπουντσελίγκα για λογαριασμό της Μπόχουμ (14η θέση) και μέτρησε 22 εμφανίσεις για 1 γκολ και 1 ασίστ. Με το εθνόσημο στο στήθος έχει αγωνιστεί 12 φορές (1 γκολ).

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με κάποια από τις προτάσεις που έχουν «σκάσει» από τους μάνατζερς. Όπως διαβάσατε, ο Παπαδημητρίου δεν έχει ξεγράψει και την περίπτωση του Χατζηδιάκου.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News