«Αποφάσισε για Γεντβάι ο Παναθηναϊκός - Το ποσό που πληρώνει»

Παναθηναϊκός: Διαμάντι ο Γεντβάι επί Τερίμ!

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κρατήσει στο Κορωπί τον Τιν Γεντβάι , σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, οι πράσινοι έχουν αποφασίσει να πληρώσουν τη ρήτρα παραμονής του Γεντβάι, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Η εφημερίδα τονίζει ότι «κλειδώσει» η απόφαση του κλαμπ για να τον κάνει μόνιμο… κάτοικο Κορωπίου, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του. Κάτι που αποτελεί κι επιθυμία και του ίδιου του Γεντβάι, ο οποίος μετά από μία άσχημη περίοδο στη ρωσική ομάδα, ξαναβρήκε την ευ καιρία να παίξει την μπάλα του και να «επιστρέψει» σε πιο υψηλό επίπεδο μέσα απ’ τον Παναθηναϊκό.

Εάν δεν συμβεί κάτι εξαιρετικά… ανατρεπτικό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του «τριφυλλιού», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα μπουν στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τη Λοκομοτίβ, προκειμένου να αγοράσουν τον Γεντβάι απ’ τον σύλλογο της Μόσχας, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News