«Βουλιάζει» ο Καμπετσής, βασικός και... ωραίος ο Ζαχίντ, προσπαθεί... ο Σαβιέρ! (vids)

«Βουλιάζει» ο Καμπετσής, βασικός και... ωραίος ο Ζαχίντ, προσπαθεί... ο Σαβιέρ! (vids)

Ο Αργύρης Καμπετσής γνώρισε βαριά ήττα ξανά στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αρχίζει και προσαρμόζεται ο Γκίας Ζαχίντ στην «Άνκαρα», πήρε την ευκαιρία του ο Σαβιέρ στην Εστορίλ.

Τι έκαναν οι πρώην «πράσινοι» που αγωνίστηκαν το Σάββατο στο εξωτερικό;

Αρχή με τον «Κάμπε». Βαριά άρρωστη η Βίλεμ, ακόμα ψάχνει το παρθενικό του γκολ στο εξωτερικό ο Έλληνας επιθετικός. Η Σπάρτα Ρότερνταμ «έκλεισε» το σπίτι της ομάδας του πράσινου επιθετικού με 3-0. Δύσκολα, θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς με αυτά τα δεδομένα.

Η Τζιρεσουνσπόρ έχει πάρει τα πάνω της, δύσκολα χάνει και βγάζει αντίδραση ακόμα και με δέκα. Ήρθε 1-1 με τη Σίβασπορ, χωρίς, όμως τις υπηρεσίες του Γιουνούς Σανκαρέ.

Ισόπαλη 1-1 ήρθε και η Εστορίλ στο ματς με τη Βιζέλα. Ο Αντόνιο Σαβιέρ μπήκε ως αλλαγή στο 81ο λεπτό χωρίς να συμβεί κάτι… τρομερό στο τέλος της αναμέτρησης.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Ανκαραγκουτσού απέναντι στην Ουμρανίγιεσπορ με 3-0. Βασικός ο Ζαχίντ για 81 λεπτά στο παιχνίδι.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News