Αρης Γάτας: «Επαφή Παναθηναϊκού με Ικάρντι - Τότε οι εξελίξεις με Ατζούν στην ΠΑΕ» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε νέες εξελίξεις αναφορικά με τη συμμετοχή του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Παναθηναϊκό, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες στο θέμα Μάουρο Ικάρντι.

Αρης Γάτας: «Επαφή Παναθηναϊκού με Ικάρντι - Τότε οι εξελίξεις με Ατζούν στην ΠΑΕ» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑΣΠΟΡ 101,8:

«Ο Ιωαννίδης θα μείνει εκτός και με τον ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακό. Έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Ο Μπερνάρ επιστρέφει.», είπε σε πρώτο χρόνο για τα αγωνιστικά θέματα.

«Όλα αυτά τα πράγματα με τον Ατζούν θα αρχίσουν να τρέχουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν υπήρξε καμία διάψευση, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Ικάρντι.

Είναι απαγορευτικό για μια ομάδα να σκεφτεί να πάρει έναν παίκτη που αμείβεται πάνω από 5 εκατ. ευρώ, δεν το συζητάμε. Η περίπτωση του Ικάρντι είναι από αδύνατη έως εξωφρενικά σπάνια να συμβεί. Όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε πει από χθες, ότι η ιστορία αυτή ξεκίνησε από τους Τούρκους, δεν τη βγάλαμε εμείς. 

Η πληροφορία αυτή διοχετεύτηκε από τον Μετίν και κανένας δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα, γιατί δεν υπήρχε και ομάδα. Στην Αθλητική Κυριακή είπα πως υπάρχει θέμα Ικάρντι, έγινε συζήτηση, έγινε προσέγγιση. Αν θα αποκτηθεί, είναι άλλη ιστορία. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει επίσημα διαψεύσει αυτήν την πληροφορία. Κάποιος από την ομάδα έχει κάνει την επαφή. 

Υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα στη συνεργασία Ικάρντι-Γαλατασαράι. Μια τέτοια μεταγραφή γίνεται με καραμπόλες. Όταν είπαμε 28 Δεκεμβρίου ότι ο Μπακασέτας θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάποιοι μας λοιδόρησαν. Όλα αυτά μπορεί να πάνε περίπατο μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο πιο γνωστός δημοσιογράφος στην Τουρκία έδωσε τη δική του εκδοχή για το θέμα Τερίμ και είπε ότι την επόμενη χρονιά θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Προφανώς η πληροφορία έρχεται από το περιβάλλον του Τερίμ. Κρατήστε μικρό καλάθι. 

Ο Ατζούν είναι ένας περιφερειακός συνεργάτης του Αλαφούζου εδώ και αρκετό καιρό, από το προηγούμενο καλοκαίρι. Μεσολάβησε για τη μεταγραφή του Αράο. Τον χειμώνα ο Ατζούν πρότεινε τον Τερίμ, όπως είχε και συμμετοχή για τη μεταγραφή του Μπακασέτα.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση που είναι πιθανό να γίνει ένα βήμα παρακάτω, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγοράσει τον Παναθηναϊκό. Μπορεί αυτή η συνεργασία να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο αυτό το καλοκαίρι.

Αν δεν είναι ο Ικάρντι, μπορεί να είναι κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Αυτό μπορεί να σημαίνει παράλληλα και συνέχιση της συνεργασίας με τον Τερίμ. Αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει το Κύπελλο, θα φύγει μόνος του ο Τερίμ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr