Θα τον αναστήσει; Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μάγιερ

Θα τον αναστήσει; Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μάγιερ

Ο Μαξ Μάγιερ δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όμως, πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 25χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός προτάθηκε στον Παναθηναϊκό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, να έχει τις αμφιβολίες του.

Ο Μάγιερ ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα με την Σάλκε, όμως, η πορεία του δεν ήταν η ανάλογη.

Μπορεί το 2014 να κλήθηκε στην Εθνική Γερμανίας (4 συμμ, 1 γκολ), αλλά ο Μάγιερ δεν ήταν αυτός που έπρεπε στη συνέχεια…

Έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα και αυτό του κόστισε. Μετά την πενταετία του στην Σάλκε (2013-2018), πήγε στην Κρίσταλ Πάλλας για άλλες τρεις σεζόν και εν συνεχεία στην Κολωνία. Δεν έκανε το «blow up» κι ψάχνει ο ίδιος ένα restart στην καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που «ανασταίνει» ποδοσφαιριστές (βλ. Μακέντα, Μπεργκ), όμως, τίθεται ένα ερωτηματικό στο θέμα της συμπεριφοράς του Μάγιερ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News