Βόμβα: «Δεν περιμένει πια τον Χεζόνια η Ρεάλ, αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του» - Η στάση του Παναθηναϊκού

Χαμός στο ΟΑΚΑ: Ο Χεζόνια... έδειξε Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν!

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρονται συνεχώς στο μέλλον του Μάριο Χεζόνια συνδέοντας μάλιστα την περίπτωσή του με τον Παναθηναϊκό.

Θέση στο ζήτημα έχουν πάρει και οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρεάλ οι οποίοι ζήτησαν τη παραμονή του Χεζόνια με τον ίδιο πάντως να συνεχίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Αυτή την φορά τα ισπανικά μέσα πάνε το θέμα ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας ότι ο Χεζόνια βρίσκεται κοντά στη πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ.

Σύμφωνα με το Basketfaul, η Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησε με τον Κορκμάζ, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν αφού δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμφωνία με τον Μάριο Χεζόνια.

Ο Κορκμάζ (26χρ., 2μ.01) έλαβε φέτος 5.3 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας 6.8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 328 συμμετοχές στο ΝΒΑ και πλέον έμεινε ελεύθερος από τους Ιντιάνα Πέισερς.

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη όμως τίποτα από όλα αυτά που έχουν ακουστεί δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Άλλωστε όλοι στον Σύλλογο σκέφτονται μόνο την πρόκριση στο F4 της Ευρωλίγκας και φυσικά τους τελικούς με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News