Κάτας: «Μπορούμε να κερδίσουμε και τρίτη φορά τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ»

Κάτας: «Δεν μπορείς να κατηγορείς τους παίκτες» - Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου

Ο Οντέτ Κάτας σε δηλώσεις του ενόψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως η ομάδα του μπορεί κερδίσει και πάλι στο ΟΑΚΑ, ενώ πρόσθεσε πως ο Ντιμπαρτολομέο είναι μια χαρά και θα παίξει κανονικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει μια απογοήτευση για την ευκαιρία που χάσαμε. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε κάποια μεγάλα καλάθια στο τέλος και σίγουρα θα μπορούσε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη. Όμως θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει πολύ καυτή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε κερδίσει ήδη δύο φορές εκεί και πιστεύω πως μπορούμε και τρίτη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και να μείνουμε ενωμένοι.

Είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και θα πάμε με πίστη να παίξουμε το μπάσκετ μας.

Αποδείξαμε και στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ πως είμαστε μια ομάδα που δεν λυγίζει. Θα είναι μια τρελή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε παίκτες με εμπειρία και θέλουμε να το απολαύσουμε»

Για την κατάσταση των Ουέιντ Μπόλντγουιν και Τζον Ντιμπαρτολομέο είπε: «Φυσικά θα θέλαμε όλοι να είναι υγιείς και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα περιμένουμε μια τελευταία εξέταση για να δούμε αν είναι έστω και λίγο πιθανό να είναι στη δωδεκάδα ο Μπόλντγουιν. Ο Ντιμπαρτολομέο είναι μια χαρά, θα παίξει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News