«Καλωδιωμένος» Λεσόρ με Μονακό: «Τσεντί, έχουμε πρόβλημα!» (vid)
Η Ευρωλίγκα «καλωδίωσε» τον Λεσόρ στην αγωνιστική επανεμφάνισή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις στο Telekom Center Athens.
Όπως είχε συμβεί και με τη μυθική εμφάνιση του Κέντρικ Ναν στο Μόντε Κάρλο, οι διοργανωτές πέρασαν… καλώδια στον Ματίας Λεσόρ στο παιχνίδι της επιστροφής του ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μονακό τη φετινή σεζόν.
Μέσα από ένα βίντεο περίπου 10′ οι φίλαθλοι του μπάσκετ έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τους διαλόγους και τις αντιδράσεις του Γάλλου σέντερ του Τριφυλλιού σε ένα συναρπαστικό ματς με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Όπως καταλαβαίνετε, ο Λεσόρ δείχνει ιδιαίτερα παθιασμένος και γεμάτος ένταση, καθώς ήθελε να ευχαριστήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού μετά από περίπου 1.5 χρόνο απουσίας.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Κεραυνοί» από Γιαννακόπουλο: «Αυτοί που σε αδίκησαν...» (pic)
- Τζίμι Κλαρκ: Πήρε θέση για το μέλλον του μετά τα σενάρια για Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: Η διαφωνία που μπορεί να φέρει εξελίξεις
- «Καλωδιωμένος» Λεσόρ με Μονακό: «Τσεντί, έχουμε πρόβλημα!» (vid)
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται η ώρα της απόφασης για Μπενίτεθ