Επιμένουν οι Πορτογάλοι: «Βασικός στόχος για την Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης»

Μήπως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι... σέντερ φορ;

Θα έχει κι άλλα επεισόδια από ότι φαίνεται το σήριαλ Ιωαννίδης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ξεκάθαρο πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να πουληθεί.

Το 20ό της πρωτάθλημα Πορτογαλίας πανηγυρίζει από χθες η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά ήδη σκέφτεται τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Και ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί την πρώτη επιλογή για την επίθεση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα maisfutebol.

Ο 24χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού παρακολουθείται στενά από τα «λιοντάρια» και οι πληροφορίες τα θέλουν να κινηθούν για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στην επίθεση, ο Έλληνας σκόρερ του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, είναι η πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσει Παουλίνιο ή Γιόκερες.

Με τον πρώτο να μοιάζει ως πιο πιθανή περίπτωση για μεταγραφή, αφού η ρήτρα αποδέσμευσης του δεύτερου είναι 100 εκατομμύρια ευρώ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News