Επιμένουν οι Πορτογάλοι: «Βασικός στόχος για την Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης»
Θα έχει κι άλλα επεισόδια από ότι φαίνεται το σήριαλ Ιωαννίδης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παρότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ξεκάθαρο πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να πουληθεί.
Το 20ό της πρωτάθλημα Πορτογαλίας πανηγυρίζει από χθες η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά ήδη σκέφτεται τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
Και ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί την πρώτη επιλογή για την επίθεση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα maisfutebol.
Ο 24χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού παρακολουθείται στενά από τα «λιοντάρια» και οι πληροφορίες τα θέλουν να κινηθούν για την απόκτησή του το καλοκαίρι.
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στην επίθεση, ο Έλληνας σκόρερ του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, είναι η πρώτη επιλογή για να αντικαταστήσει Παουλίνιο ή Γιόκερες.
Με τον πρώτο να μοιάζει ως πιο πιθανή περίπτωση για μεταγραφή, αφού η ρήτρα αποδέσμευσης του δεύτερου είναι 100 εκατομμύρια ευρώ».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ραγδαίες εξελίξεις: Έφερε πρόταση ο Σφιντέρσκι, φουλάρει για φορ ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει... διπλοθεσίτη ο Παναθηναϊκός - Η χρηματιστηριακή αξία
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές εκπλήξεις! Οι νέες «απρόσμενες» θέσεις
- «Θέλει Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του