Παναθηναϊκός: Το «έγκλημα» με επτά παίκτες!

Παναθηναϊκός: Το «έγκλημα» με επτά παίκτες!

Ο Φατίχ Τερίμ μετά την άφιξη του άλλαξε σχεδόν τα πάντα στον Παναθηναϊκό καθώς δεν εμπιστεύτηκε ποτέ παίκτες οι οποίοι πρόσφεραν πριν αυτός έρθει στον Σύλλογο.

Ο πρώτος της λίστας είναι ο Μπάρτ Σένκεφελντ ο οποίος βρέθηκε από αρχηγός του Παναθηναϊκού και βασικός στη 5η λύση για το κέντρο της άμυνας.

Μετά την αποβολή του στον αγώνα με την Κηφισιά, δεν ξαναέπαιξε ποτέ όντας τραυματίας, ανέτοιμος ή εκτός.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Τερίμ ενώ δεν είχε επιλογές στα στόπερ στο ματς με τον Άρη δεν τον πήρε καν στην αποστολή.

Ο δεύτερος είναι ο Αϊτόρ Καταλαπιένδρα ο οποίος αρχικά αγωνιζόταν επί Τερίμ που έδειχνε να τον πιστεύει.

Όμως στα play off παραγκωνίστηκε από τον προπονητή του και έμεινε 7 ματς εκτός αποστολής, σαν να πήρε την ευθύνη για τις γκέλες με Λαμία και Κηφισιά.

Ο τρίτος είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ ο οποίος από αναντικατάστατος στη μεσαία γραμμή άρχισε να χάνει σιγά σιγά τη θέση του και στην συνέχεια εξαφανίστηκε από το ροτεϊσον του Τερίμ.

Σειρά παίρνει ο Ντανιέλ Μαντσίνι που αρχικά πήρε ευκαιρίες όμως στα play off ο προπονητής του δεν τον εμπιστεύτηκε. Πήρε μέρος σε λίγα ματς ως αλλαγή και στην συνέχεια έμεινε εκτός αποστολής.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ο οποίος όποτε έπαιζε σκόραρε. Ευκαιρίες δεν πήρε ποτέ πέρα από ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Στην συνέχεια συναντάμε τον Φίλιπ Τζούρισιτς ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς όταν ήρθε ο Τερίμ.

Πάντως όταν γύρισε στην αγωνιστική δράση δεν πήρε καθόλου ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Τελευταίος έμεινε ο Βίτορ Ούγκο ο οποίος ήταν επιλογή του Τερίμ όμως φαίνεται πως δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του.

Στην αρχή αγωνιζόταν κανονικά όμως ξαφνικά δεν ξαναέπαιξε ποτέ. Πιθανώς να παίζει ρόλο η ρήτρα που υπάρχει το συμβόλαιο του.

Κατά την οποία αν ο Ούγκο συμπληρώσει 10 συμμετοχές αυτόματα ενεργοποιείται η οψιόν του και παραμένει στο Σύλλογο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 9…

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Τερίμ δεν εκμεταλλεύτηκε σε καμία περίπτωση σωστά το υλικό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News