Στόχος τα τρία φιλικά στην Αθήνα και δυνατή πρόβα τζενεράλε

Καθυστερεί λίγο η δόση στους παίκτες

Σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα αναμένεται να φιλοξενήσει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της φετινής πρόβα τζενεράλε.

Πέρυσι, ο προγραμματισμός του Τριφυλλιού για την προετοιμασία είχε κλείσει με χείριστο τρόπο πραγματοποιώντας μία πρόβα τζενεράλε απέναντι στον Λεβαδειακό στο «Ελ Πάσο». Τότε, οι πράσινοι είχαν κερδίσει με 2-0 χάρις τα γκολ των Χατζηγιοβάνη και Μουνιέ.

Φέτος, τα δεδομένα φαίνονται διαφορετικά. Πέρα από τα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους (ανακοινώθηκε προ ημερών το παιχνίδι με τη Φέγενορντ), ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τη Sportday, θα δώσει τουλάχιστον τρία φιλικά στην Αθήνα.

Ένα εξ’αυτών θα είναι απέναντι σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη προκειμένου ο κόσμος να δώσει το παρόν στο γήπεδο και να πάρει μία πρώτη γεύση από την καινούργια ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το ποια θα είναι θα εξαρτηθεί και από το πρόγραμμα των προκριματικών αγώνων των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ.

Λόγω των δυσκολιών εκείνου του μήνα σαν εναλλακτική λύση υπάρχει η προσέλκυση ενός συλλόγου από την Κύπρο για κάποιο φιλικό. Τα τελευταία χρόνια οι πράσινοι έχουν αγωνιστεί στη Μεγαλόνησο κόντρα στην Ομόνοια.

Να σημειωθεί πως τα παιχνίδια εντός Αθηνών θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο ανά μία εβδομάδα, μετά ακριβώς δηλαδή από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο Όστερμπερκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News