"Ψάχνεται" να φύγει και ο Χουλτ

Οργισμένο tweet Παναθηναϊκού για τη διαιτησία!

Εντολή στον μάνατζέρ του φαίνεται να έχει δώσει ο Νίκλας Χουλτ προκειμένου να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Σουηδός μπακ, που ξεχώρισε πέρσι με το “τριφύλλι”, είναι χαρούμενος και ευχαριστημένος με τον τρόπο ζωής στην Αθήνα και έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ωστόσο είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με τα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι απλήρωτοι μισθοί, το κλίμα αβεβαιότητας και η εξαφάνιση της διοίκησης έχουν βάλει σε σκέψεις τον Σουηδό μπακ που έχει δώσει εντολή στους εκπροσώπους του να δουν τι μπορεί να βρεθεί σε άλλα πρωταθλήματα προκειμένου να εξετάσει την πιθανότητα αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής μπακ δεν “καίγεται” να φύγει, ωστόσο σίγουρα θέλει να δει αν μπορεί να εξαργυρώσει αυτή τη καλή χρονιά που έκανε σε ένα πιο…”ασφαλές” περιβάλλον. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως είναι προβληματισμένος με την αποχώρηση του -καλού του φίλου- Μάρκους Μπεργκ, με τον οποίο έχει συζητήσει πολλές φορές το συγκεκριμένο ζήτημα.

Τέλος, εκτιμάται πως ο Χουλτ θα παραχωρούνταν με ένα ποσό κοντά στα 2.500.000 ευρώ.

Πέντε «μπομπάτες» αποδόσεις από 3.50 μέχρι 34.00… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News