Τσίπρας: «Είχα πει για πρωταθληθλητή ΠΑΟ - Είναι στα χέρια του Ολυμπιακού» (vid)

Τσίπρας: «Είχα πει για πρωταθληθλητή ΠΑΟ - Είναι στα χέρια του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι αυτός ο οποίος θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ, κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι αυτός πλέον που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

«Σε μια συνέντευξη που είχα δώσει πάλι στο ΣΚΑΪ είχα πει πως η μόνη βεβαιότητα είναι ότι θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Τώρα όμως είναι στα χέρια του Ολυμπιακού ποιος θα πάρει πρωτάθλημα. Λέω όμως ότι έχουμε ένα ντέρμπι στο πρωτάθλημα, πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση που κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον και αμφίρροπη αναμέτρηση θα έχουμε και στις εκλογές που έρχονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News