Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, αλλά υπερκούπωση δεν το λες, 311 τίτλους ο Ολυμπιακός από εδώ μέχρι το διάστημα» (VIDEO)

Οικονόμου: «Πιο καθαρούς τίτλους από τον Ολυμπιακό δεν έχει πάρει κανείς»

Ο γνωστός παρουσιαστής και φίλαθλος του Ολυμπιακού προχώρησε σε μία δήλωση που αναμένεται να σηκώσει… θύελλα αντιδράσεων για τους δύο αιώνιους αντιπάλους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του 7ου αστεριού, αλλά πέταξε την… σπόντα του για τις επιτυχίες και της δικής του ομάδας.

Αρχικά καλημέρισε τον συμπαρουσιαστή του στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, Άκη Παυλόπουλο που είναι δηλωμένος φίλος του τριφυλλιού και δήλωσε:

«Άδωμεν από την υπερκούπωση», είπε ο Παυλόπουλος με τον Οικονόμου να του απαντάει.

«Εντάξει ρε παιδί μου συγχαρητήρια και μπράβο στον Παναθηναϊκό».

Ο Παυλόπουλος συνέχισε: «Δύο σε 48 ώρες; Δύο; Δεν το έχεις ζήσει αυτό… Και στο χορτάρι και στο παρκέ;».

Τότε ο Οικονόμου ξέσπασε: «Χθες η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πήρε το πρωτάθλημα. Και φτάσαμε -επειδή μιλάει ο κύριος για τίτλους και υπερκούπωση- ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα και να είμαστε στους 311 τίτλους στα ομαδικά αθλήματα. Οι κύριοι εδώ θέλουν δύο αιώνες περίπου για να φτάσουν εκεί».

Και συνέχισε: «Άσε τώρα… Μιλάς για υπερκούπωση… Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, δεν το συζητάμε, τεράστια επιτυχία, έβδομο αστέρι, μπράβο και για το Κύπελλο, αλλά υπερκούπωση δεν το λες. Υπερκούπωση λες εδώ, 311 γράφει το κοντέρ! Από εδώ μέχρι το διάστημα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News