Παναθηναϊκός: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν - Ονόματα

Παναθηναϊκός: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν - Ονόματα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τριφυλλιού έχουν ολοκληρωθεί με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο θέμα του προπονητή καθώς και σε αποχωρήσεις – ανανεώσεις συμβολαίων.

Οι «Πράσινοι» έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για το project της επόμενης σεζόν, με τον προπονητή που αναμένεται να επιλεχθεί να είναι τέτοιου βεληνεκούς που θα κάνει την ομάδα πρωταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όσον αφορά αυτούς που αποχωρούν, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι στην πόρτα της εξόδου, με τον Αργεντινό να μην βρίσκει τη χρυσή τομή στις συζητήσεις με το Τριφύλλι.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να μην πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη καθώς και τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αφού θέλει να επενδύσει πάνω τους το μέλλον της ομάδας.

Η προσπάθεια για την ανανέωση του Γιάννη Κώτσιρα συνεχίζεται με τις δύο πλευρές να μην βρίσκονται μακριά από τη συμφωνία, ενώ ο Τιν Γεντβάι αναμένεται να συνεχίσει στα «πράσινα» με την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του έναντι 1.5 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ανακοινώνεται από την «πράσινη» ΠΑΕ τις προσεχείς ημέρες, ενώ στο θέμα Ντραγκόφσκι οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται εδώ και ημέρες για να οδηγηθούν σε συμφωνία για την διατήρηση του Πολωνού πορτιέρο στην Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News