Παναθηναϊκός: Η πρόταση... παραμονής σε Κόντη και ο ρόλος

Παναθηναϊκός: Η πρόταση... παραμονής σε Κόντη και ο ρόλος

Σύμφωνα με τη Sportday, η «πράσινη» ΠΑΕ σκέφτεται να κάνει πράξη το αρχικό της πλάνο και να προτείνει στον 49χρονο τεχνικό να είναι και τη νέα σεζόν στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες του Χρήστου Κόντη, αφού μέσα σε λίγες μέρες προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας καθώς και το εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Europa League της σεζόν 2024-25.

Οι ιθύνοντες του πράσινου κλαμπ συνεχίζουν την αναζήτηση του προπονητή που θα αναλάβει το project της επόμενης μέρας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι όποιος και να είναι στην ηγεσία, θα προτείνουν στον Έλληνα τεχνικό να παραμείνει ως μέλος του νέου τεχνικού τιμ.

Μία κίνηση η οποία είναι ιδανική και για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τον έχουν σε εκτίμηση από την εποχή που ήταν βοηθός στο πλάι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα ήθελαν να τον έχουν, εκ νέου, δίπλα τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News