ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ: Έριξαν τον Ολυμπιακό στην Α2... πήρε ευρωπαϊκό ο Παναθηναϊκός!

Σε άπειρες συνεντεύξεις οι αφοί Αγγελόπουλοι «διαφήμιζαν» το Μέχρι Τέλους ως την καλύτερη απόφαση της ζωής τους, προκειμένου να ρίξουν στάχτη στα μάτια των φίλων του Ολυμπιακού.

ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ: Έριξαν τον Ολυμπιακό στην Α2... πήρε ευρωπαϊκό ο Παναθηναϊκός!

Μετά το Final Four του Βερολίνου κατάλαβαν όλοι πως οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκαναν μια τρύπα… στο νερό με τον υποβιβασμό τους στην Α2.

Κατέκτησαν εγχώριους τίτλους στην Ελλάδα λόγω… της απουσίας του Παναθηναϊκού από τον ανταγωνισμό και τίποτε παραπάνω. Έπραξαν το αυτονόητο, δηλαδή.

Στην Ευρωλίγκα οι Πειραιώτες κατέγραψαν τη μεγάλη αποτυχία του 0/3 στα Final Four με τη σφραγίδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τα πράγματα, όμως, έγιναν χειρότερα για όλους στο λιμάνι. Ο εγωισμός του ερυθρόλευκου προπονητή έστειλε τον Σλούκα στον Παναθηναϊκό και… the rest is history.

Περιέργως οι οπαδοί του Ολυμπιακού δέχτηκαν δίχως δεύτερη… σκέψη τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2, ένα «μαύρο» γεγονός στην ιστορία του μπασκετικού τμήματος.

Και σε μια 10ετία «αποχής» του Παναθηναϊκού, αντί να μειώσουν τη διαφορά στα ευρωπαϊκά, τελικά αυτή αυξήθηκε! Από το 2013 μέχρι το 2023 ο Ολυμπιακός απέτυχε παταγωδώς με το ”Μέχρι Τέλους” απλά να φέρνει έμπνευση στον DPG να κάνει τραγούδι με τον Νίνο.

Μέσα σε μια χρονιά ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ Παναθηναϊκού οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να βαρέσουν ΔΙΑΛΥΣΗ. Οι «απέναντι» είδαν το 7ο, είδαν την ΗΧΗΡΗ παρουσία του πράσινου λαού, είδαν και θα δουν έργα στο ΟΑΚΑ, είδαν και θα δουν… μεταγραφές… θα δουν και το 8ο!

Πόσα θα αντέξουν μέχρι το επόμενο «παραμύθι» των Αγγελόπουλων;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News