Κόουτς, έλα και συ στη φιέστα! Με υπογραφή... Μπαρτζώκα το έβδομο «αστέρι» του Παναθηναϊκού!

Κόουτς, έλα και συ στη φιέστα! Με υπογραφή... Μπαρτζώκα το έβδομο «αστέρι» του Παναθηναϊκού!

Το μεγαλύτερο «δώρο» στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα επιβεβαιώθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκα στην Uber Arena.

Με MVP εμφάνιση του Κώστα Σλούκα ο Παναθηναϊκός «διέλυσε» τη Ρεάλ Μαδρίτης και έραψε το έβδομο αστέρι στη φανέλα του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκε να μιλήσει με τον Σλούκα, τον έβγαλε με τον τρόπο του εκτός ομάδας και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία.

Όπως επανειλημμένα λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ο Έλληνας γκαρντ ήταν αυτός που άλλαξε τα πάντα στο εσωτερικό της ομάδας, έδειξε το σωστό δρόμο έχοντας το Know how.

Ο ερυθρόλευκος τεχνικός προσέφερε τα μέγιστα στον Παναθηναϊκό για να καταφέρει να ανέβει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης σε χρόνο ντε τε με τον κορυφαίο παίκτη.

Το… κερασάκι ήταν ο Κέντρικ Ναν, ο παίκτης ανακάλυψη του Coach B. Ο Γιαννακόπουλος τα έσκασε και έφερε στο ΟΑΚΑ το λαβράκι του, το οποίο θα μείνει στα πράσινα και για τα επόμενα χρόνια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News