Το debate τελείωσε: Ο Σλούκας «ξεπέρασε» τον θρύλο του Σπανούλη!

Το debate τελείωσε: Ο Σλούκας «ξεπέρασε» τον θρύλο του Σπανούλη!

Ο Κώστας Σλούκας πλέον, μπορεί να θεωρηθεί μεγαλύτερος αθλητής στην Ελλάδα από τον Βασίλη Σπανούλη μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό.

Ο «αρχηγός» του Παναθηναϊκού είναι ο μεγαλύτερος εν ενεργεία Έλληνας αθλητής με εξαίρεση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι «πράσινοι» οφείλουν στον Κώστα Σλούκα ένα τεράστιο μερίδιο της φετινής επιτυχίας της Ευρωλίγκα.

Πλέον ο «Σλούκι Λουκ» έφτασε στις 4 κατακτήσεις Ευρωλίγκα (MVP εμφάνιση στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης) και ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη (και τον Δημήτρη Διαμαντίδη).

Ο Σλούκας τα έχει καταφέρει με τρεις διαφορετικές ομάδες (Ολυμπιακός, Φενερμπαχτσέ, Παναθηναϊκός), ενώ ο Σπανούλης με δύο (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός).

Επιπλέον, Θεσσαλονικιός γκαρντ του Τριφυλλιού μετράει 7 πρωταθλήματα (4 στην Ελλάδα, 3 στην Τουρκία) και 6 Κύπελλα (3 στην Ελλάδα και 3 στην Τουρκία), ενώ ο Σπανούλης 7 πρωταθλήματα (7 στην Ελλάδα) και 4 Κύπελλα (4 στην Ελλάδα).

Βέβαια, ο Σλούκας έχει ένα πρωτάθλημα μπροστά του πριν κλείσει η τρέχουσα σεζόν, ενώ έχει υπογράψει για ακόμη δύο χρόνια στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News