Παναθηναϊκός: Live Streaming η άφιξη - Παρέλαση από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Live Streaming η άφιξη - Παρέλαση από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Το πράσινο πάρτι συνεχίζεται στην Αθήνα – Παρέλαση από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το ΟΑΚΑ.

Η κούπα της Ευρωλίγκα επιστρέφει στην Αθήνα, βαμμένη στα πράσινα, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κάνουν… παρέλαση από το Ελ. Βενιζέλος μέχρι το ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο.

Ο Παναθηναΐκός, έπειτα από 13 χρόνια, επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας την 7η κούπα στην Ιστορία του. Η νίκη των «πρασίνων» ήρθε έπειτα από συνεχόμενες αποτυχίες τα τελευταία χρόνια, με τους παίκτες, τη διοίκηση και τον κόσμο του Παναθηναϊκού να «διψούν» για μία ευρωπαϊκή επιτυχία.

Περίπου στις 14.00 προσγειώνεται η αποστολή του θριαμβευτή Παναθηναϊκού στο «Ελ. Βενιζέλος», έχοντας μαζί της το βαρύτιμο 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Εκτός από τους οπαδούς που αναμένεται να κατακλύσουν το αεροδρόμιο, την ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα την περιμένει κι ένα ανοιχτό λεωφορείο, με το μήνυμα: «King is back».

Δείτε ζωντανά:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News