Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που του «ράβει» το 8ο Ευρωπαϊκό!

Τα… πάνω κάτω ήρθαν στο Βερολίνο, αφού η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν αψήφησε τη λογική και στέφθηκε πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης, επιστρέφοντας στον θρόνο μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που του «ράβει» το 8ο Ευρωπαϊκό!

Ποιος να το περίμενε ότι αυτός ο Παναθηναϊκός που πέρυσι τελείωσε τη χρονιά στην 17η θέση της Ευρωλίγκας, την επόμενη, κιόλας, σεζόν θα επέστρεψε σε Final 4 και μάλιστα θα κατακτούσε τον τίτλο με τον πιο επικό τρόπο κόντρα στο μεγαθήριο των 11 Ευρωπαϊκών ονόματι Ρεάλ Μαδρίτης.

Ποια τα επόμενα βήματα, όμως στον μπασκετικό; Αρχικά, όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στη Basket League με τους παίκτες να δηλώνουν «πεινασμένοι» και να γλυκοιτάζουν την κατάκτηση και του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Μόλις, λοιπόν, ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του… Επτάστερου η ομάδα θα αποφασίσει για την μεταγραφική της ενίσχυση ακολουθώντας πιστά την στρατηγική που έχει χαράξει ο Εργκίν Αταμάν μαζί με τους συνεργάτες του.

Παρόλα αυτά, σκόπιμο είναι να αναφερθεί ότι αυτό που λείπει από το Τριφύλλι είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης στη θέση 3 τύπου… Μάριο Χεζόνια, ο οποίος συμπτωματικά, μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει τον πιο καυτό free agent σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Θα κάνει την κίνησή του για τον Κροάτη σούπερσταρ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση, αλλά αξίζει τον κόπο αφού μιλά για έναν αθλητή ο οποίος ανεβάζει επίπεδο το πράσινο ρόστερ και συνάμα ταυτίζεται με τον κόσμο της ομάδας καθώς τους συνδέει μια σχέση αγάπης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News