Άκης: «Μην περιμένετε να ακούσετε συγχαρητήρια - Τα καταφέρατε με τον Βασιλακόπουλο της Ευρώπης!» (vid)

Άκης: «Μην περιμένετε να ακούσετε συγχαρητήρια - Τα καταφέρατε με τον Βασιλακόπουλο της Ευρώπης!» (vid)

Ο Άκης έκανε εκπομπή την Τρίτη για τον Ολυμπιακό, την πρώτη μετά το Final Four του Βερολίνου. Τραγελαφικοί ισχυρισμοί για τον Παναθηναϊκό!

Η «ερυθρόλευκη» εκπομπή εξέπεμψε εκτάκτως την Τρίτη, αντί για τη Δευτέρα που ήταν εξ αρχής προγραμματισμένη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Άντε Γεια:

«Ολυμπιακός. Η 311η κούπα από το πόλο γυναικών. Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός οργανισμός της Ευρώπης.

Στο χάντμπολ χάσαμε στα πέναλτι, στο μπάσκετ δεν πήγαμε καν τελικό. Δεν μας κάθισε το πρώτο παιχνίδι σε αντίθεση με το μπουρδ… τη Ρεάλ, που της πήγαν όλα, όπως ήθελε.

Αναβίωσαν οι Ο.Α του Βερολίνου, άλλα παγκόσμια ρεκόρ. Ξέρουν όλοι πως τα καταφέρατε και τι κάνατε. Δεν υπάρχει περίπτωση να πεις σε κάποιον μπράβο που μετά από 13 χρόνια στέρησης, δεν τον νοιάζει να χαρούν με τον Παναγιώτου και τον Αναστόπουλο της Ευρώπης και τον Βασιλακόπουλο. 

Τι σας νοιάζει που είχε ο Ναν τρία φάουλ. Έτσι δεν είναι διαιτητές της FIBA Mafia; Τα πιασάρικα της Ελλάδας. Ποια Ελλάδα; Για την Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο. Να φέρει την Ελλάδα στη 15η θέση. Στο μπάσκετ όποια ομάδα το παίρνει, το παίρνει για πάρτι της. 

Καταλήγοντας έχετε αλλοιωθεί. Παλιά είχατε και μια αρχοντιά. Πήρατε έναν τίτλο φουκαράδες… Δεν είχε βγει το Facebook, όταν ξαναπήγατε αεροδρόμιο. Βρίζατε τον Μπαρτζώκα, τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν αποδεικνύει δίψα για την επιτυχία της ομάδας σας. Καταδεικνύει πόσο σας πονάει ο Ολυμπιακός.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News