Γκραντ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»
Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το αποτέλεσμα στην έδρα της Μπάγερν, με τον Τζέριαν Γκραντ να μιλά ξεκάθαρα μετά την ήττα.
Ο Τζέριαν Γκραντ ξεχώρισε από πλευράς Παναθηναϊκού στην ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο, σε μια βραδιά που η συνολική εικόνα δεν αρκούσε για να έρθει το «διπλό». Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους, 2 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας στη Nova, έβαλε το αποτέλεσμα σε ξεκάθαρο πλαίσιο και στάθηκε σε όσα κρίθηκαν στο φινάλε. «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, στο τέλος της ημέρας έβαλαν τα σουτ, εμείς όχι. Είχαμε αρκετό ταλέντο για να πάρουμε το ματς αλλα δεν το κάναμε.
Νιώθαμε ότι έπρεπε να πάρουμε το ματς. Ηταν σημαντικό και κρίσιμο όταν προηγηθήκαμε με 6-7 πόντους, αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε αυτό το πλεονέκτημα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε.»
Ο Γκραντ ρωτήθηκε και για το ορόσημο των 2.000 ασίστ στην EuroLeague, με αφορμή τον Κώστα Σλούκα, δίνοντας τη δική του οπτική για τη σημασία του επιτεύγματος. «Είναι από τους καλύτερους στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αυτό το ρεκόρ τα λέει όλα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)