«Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός έκανε διερευνητική κίνηση για τον 24χρονο της Εσπανιόλ, με ρεπορτάζ να βάζει στη συζήτηση και ομάδες της Serie A.

«Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ματέο Μορέτο, οι «πράσινοι» και κάποιες ομάδες από τη Serie A ζήτησαν πληροφορίες για τον Ρουμπέν Σάντσεθ. Πρόκειται για 24χρονο Καταλανό δεξιό μπακ, ο οποίος δεσμεύεται με την Εσπανιόλ μέχρι το 2027.

«Χτυπά» σε πολλά μέτωπα με σκοπό την αναβάθμιση του ρόστερ του ο Παναθηναϊκός και όπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές, κοιτάζει στην ισπανική αγορά για δεξί μπακ.

Ο Σάντσεθ (1,85μ.) είναι προϊόν των ακαδημιών της Εσπανιόλ και έχει περάσει από δανεισμούς την περίοδο 2023-2025. Τότε αγωνίστηκε σε Μιραντές και Γρανάδα, πριν επιστρέψει φέτος στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Τη φετινή σεζόν, έχει καταγράψει 10 συμμετοχές στη La Liga (323 λεπτά) και μία στο Copa del Rey. Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η Εσπανιόλ, τη στιγμή που γράφτηκαν αυτές οι πληροφορίες, βρίσκεται στην 5η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr