Παναθηναϊκός: Όχι στην πώληση Βαγιαννίδη, αλλά στην στήριξη!

Παναθηναϊκός: Εβδομάδα προπονητή, άμεσα εξελίξεις

Ανατροπή στην ανατροπή στον ποδοσφαιρικό αφού από εκεί που ο MVP του τελικού ήταν σχεδόν… δεδομένο ότι θα πουληθεί, πλέον φιγουράρει με την ανανέωση και την καθιέρωσή του.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, αφού με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα «ξέρανε» τον Άρη και χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του.

Ένα γκολ δικαίωσης για τον ίδιο, που εδώ και μήνες έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Τριφυλλιού. Χθες ήρθε από τον πάγκο και απέδειξε γιατί είναι το next big thing του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι «Πράσινοι» διαθέτουν ένα ακατέργαστο διαμάντι εκατομμυρίων στο ρόστερ τους, ένα γηγενή παίκτη από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, ο οποίος αξίζει τη στήριξη στις δύσκολες στιγμές με έξτρα χρόνο και πίστη στις δυνατότητές του.

Πέρα των προαναφερθέντων, μην λησμονούμε ότι ο δεξιός μπακ δεν είναι καν… 23 χρονών ακόμα, κάτι που μεγιστοποιεί περαιτέρω την χρηματιστηριακή του αξία και με τις κατάλληλες ευκαιρίες θα θεωρείται δικαίως ως το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News