Άρης Γάτας: «Φεύγουν παίκτες με υψηλές αμοιβές - Πότε ανακοινώνεται ο προπονητής» (vid)

Ο Άρης Γάτας μετέφερε τα τελευταία νέα από τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο θέμα του προπονητή.

Άρης Γάτας: «Φεύγουν παίκτες με υψηλές αμοιβές - Πότε ανακοινώνεται ο προπονητής» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο για τον Παναθηναϊκό. Μετά το Κύπελλο πήρε και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα μείνει ανεξίτηλο στις μνήμες για πολλά χρόνια αυτό το διήμερο.

Ήταν το 3ο Κύπελλο που πήρε ο Παναθηναϊκός για να απαξιωθεί αυτή η κατάσταση. Αυτή η επιτυχία δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να γίνει πολύ ξεχωριστά από ότι θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση.

Θα φύγουν πολλοί ποδοσφαιριστές από τον Παναθηναϊκό, κάποιοι αμείβονται αδρά και δεν έχουν προσφέρει και στην εποχή του Γιοβάνοβιτς και σε αυτήν του Τερίμ. Αυτά θα τα αποφασίσει ο καινούργιος προπονητής, είμαστε στη φάση της διερεύνησης, δεν μπορούμε να πούμε ονόματα.

Μην ξεχνάμε ότι στο β’ προκριματικό του Europa League θα μπει σύντομα σε υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός. Σε λίγο θα πρέπει να γίνει η επιλογή του προπονητή. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής.

Η επιλογή θα γίνει με γνώμονα πολλά πράγματα. Θα υπογράψουν τουλάχιστον διετές συμβόλαιο. Το δεύτερο κομμάτι είναι ποια σχολή θα πρεσβεύει ο προπονητής. Θα κάνω μια πρόβλεψη. Πιστεύω πως θα πάρει προπονητή από την Ιβηρική. Ισπανία, Πορτογαλία.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News