Παναθηναϊκός: Μιλάει με 3-4 προπονητές, ποιο το βασικό κριτήριο

Παναθηναϊκός: «Τρέχει» του νέου προπονητή!

Το Τριφύλλι επικράτησε του Άρη με 1-0 στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και κατέκτησε τον τίτλο και το εισιτήριο για το Europa League της επόμενης σεζόν, με το θέμα του προπονητή να είναι το επόμενο που αναμένεται να κλείσει.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη τρέξει τις διαδικασίες για την εύρεση του κατάλληλου προπονητή που θα αναλάβει το πράσινο project της επόμενης μέρας.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν μιλήσει με αρκετά ονόματα και θέλουν να δώσουν τη θέση σε έναν τεχνικό που στο παρελθόν έχει κάνει πρωταθλητισμό.

Με τρεις – τέσσερις έχουν γίνει περαιτέρω επαφές, με την πράσινη ΠΑΕ να παίρνει την τελική της απόφαση μέχρι τις αρχές Ιουνίου, για τον άνθρωπο που θα του δοθούν τα ηνία.

Σε κάθε περίπτωση, οι «Πράσινοι» αποχαιρέτησαν τους Μπερνάρ και Χουάνκαρ οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με το Τριφύλλι και τις προσεχείς ημέρες θα πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα ανοιχτά «μέτωπα» του πράσινου κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News