Λιάγκας: «Με ενόχλησε ο Γιαννακόπουλος - Θα σκυλιάσει και θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τις διαφωνίες του για την στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου.

Λιάγκας: «Με ενόχλησε ο Γιαννακόπουλος - Θα σκυλιάσει και θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός» (vid)

Μετά την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή «Εμείς δεν μετράμε συμμετοχές, βολές, νίκες. Είμαστε Παναθηναϊκός και παίρνουμε κούπες.»

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τις αντιρρήσεις του σχετικά με την επικοινωνιακή πολιτική του DPG:

«Να πούμε κάτι. Ανήκει η χρονιά στον Παναθηναϊκό. Οι ευρωπαϊκοί τίτλοι είναι ευρωπαϊκοί τίτλοι. Είναι τρελός ο άνθρωπος. Το λέω γλυκά. Κάνει γυμναστική με τον τίτλο. Μου αρέσει που είναι αυθόρμητος. Κάποια στιγμή για να χαλαρώσει, του έκανε μασάζ η κόρη του. Το άξιζε.

Τον εκτιμώ πολύ και το ξέρει, αλλά δεν θα έπρεπε να ρίξει αιχμή για τον Ολυμπιακό χθες. Εμένα με ενόχλησε. Στην αρχή έβλεπα το ματς αδιάφορα. Εγώ, ο σοβαρός Ολυμπιακός με το που άρχισαν να μπαίνουν οι πόντοι του ΠΑΟ, πανηγύριζα, πωρωνόμουν και βγαίνει και λέει αυτό.

Και ο Ολυμπιακός με χειρότερη ομάδα και τραυματισμούς, εκεί που έφτασε, ήταν άθλος. Έκανε κι αυτός μια νίκη στα δύο παιχνίδια.

Ο Γιαννακόπουλος δεν θα έπρεπε να βλέπει τον Ολυμπιακό, θα έλεγα και μια καλή κουβέντα. Με αυτό που έκανε θα σκυλιάσουν να πάνε να πάρουν το πρωτάθλημα.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr