Στο πλευρό του Αϊτόρ και ο Αραούχο: «Μείνε δυνατός φίλε» (pic)

Στο πλευρό του Αϊτόρ και ο Αραούχο: «Μείνε δυνατός φίλε» (pic)

Ο Σέρχιο Αραούχο με ανάρτησή του στα social media στάθηκε με τη σειρά του στο πλευρό του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, ο οποίος περνάει πολύ δύσκολες ώρες.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα περνάει πολύ δύσκολες ώρες μαζί με τη γυναίκα του, καθώς έχασαν το μωρό που περίμεναν σε μια τραγική και θλιβερή είδηση.

Από τη στιγμή που ο Ισπανός εξτρέμ έκανε γνωστή την είδηση, αρκετοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και να τον στηρίξουν στις δύσκολες ώρες που βιώνει.

Μέσα σ’ αυτούς είναι και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος μέσω μιας ανάρτησης στο instagram ήθελε να δείξει έμπρακτα πως είναι δίπλα στον συνάδελφό του.

Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντινός άσος ανέβασε μια φωτογραφία του Αϊτόρ και έγραψε «Fuerza amigo» που θα πει «Κουράγιο φίλε».

Κίνηση των ποδοσφαιριστών που αποδεικνύει ότι σε τόσο σοβαρές και τραγικές ειδήσεις πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και πως δεν παίζουν ρόλο τα χρώματα, οι αντιπαλότητες και γενικότερα το ποδόσφαιρο…

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News