Βοτανικός: Ωρα για λεπτομέρειες - Ανακοινώσεις Μπακογιάννη

Περήφανος ο Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση: «Επιτέλους...»

Το πρόγραμμα της της Διπλής Ανάπλασης, που περιλαμβάνει και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, θα αναλύσει σε συνέντευξη Τύπου την οποία θα δώσει στο Δημαρχιακό Μέγαρο, σήμερα Πέμπτη (24/2) ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων θα ανοίξει τα χαρτιά του για εν λόγω ζήτημα που… καίει όλους τους φίλους του «τριφυλλιού», παρουσιάζοντας παράλληλα και τις σχετικές συμβάσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Στη συνέντευξη Τύπου θα αναλυθεί όλο το πρότζεκτ. Θα παρουσιαστούν οι συμβάσεις, η χρηματοδότηση του έργου και φυσικά θα απαντηθούν ερωτήσεις για τη διπλή ανάπλαση. Την ερχόμενη Τετάρτη, μάλιστα, το θέμα θα πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα τεθεί προς ψήφιση, ενώ η γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο θα γίνει στις 30 Μαρτίου.

«Αυτά θα πει ο Μπακογιάννης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Την… ατζέντα της επικείμενης συνέντευξης Τύπου του Κώστα Μπακογιάννη, με τον Δήμαρχο Αθηνάινων να μιλάει για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Αύριο ο Μπακογιάννης θα παρουσιάσει τις συμβάσεις, στη συνέχεια θα τις περάσει στο Δ.Σ. του Δήμου Αθηναίων. Ο Ερασιτέχνης θα αναρτήσει τις συμβάσεις στο site του και πάνω σε αυτές θα ψηφίσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Ανάλογα με το τι θα ψηφίσει ο κόσμος, θα αποφασιστεί και αν θα πάει στον Βοτανικό. Όπως λέει και το δελτίο Τύπου, θα παρουσιάσει τις λεπτομέρειες που αφορούν σε ποσά, υποχρεώσεις, πως θα γίνει το γήπεδο, τι δίνει ο ΑΟ, η ΠΑΕ, τι περιλαμβάνει το πλάνο Υπάρχει συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών, αλλά πρέπει να το αποφασίσει η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Έχει ήδη καθυστερήσει πάντως η ιστορία, είναι μια ταλαιπωρία εδώ και χρόνια και σωστά υπάρχει επιφυλακτικότητα από όλους», είπε μεταξύ άλλων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News