Παναθηναϊκός 2024/25: Πώς και ποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο μπορεί να πάρει

Παναθηναϊκός 2024/25: Πώς και ποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο μπορεί να πάρει

Τι ισχύει με το ευρωπαϊκό εισιτήριο που μπορεί να… πάρει ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη σεζόν 2024/2025.

Σε ένα ντέρμπι που θύμιζε περισσότερο μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, παρά για την 3η θέση, οι Πειραιώτες πήραν μία… χρυσή ισοπαλία στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και πήραν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός τερματίζει τέταρτος στη βαθμολογία και πλέον ΟΛΑ θα κριθούν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του παρουσία στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τις ημερομηνίες των αγώνων να είναι στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να “αναβαθμίσουν” το εισιτήριο, εάν κατακτήσουν το Conference League στις 29 Μαΐου. Σε αυτή την περίπτωση, θα αγωνιστούν απευθείας στο League Stage του Europa League.

Εκτός Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος, έμειναν ο Παναθηναϊκός και Άρης. Αυτό σημαίνει πως ο νικητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 25 Μαΐου, θα κερδίσει εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News