Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Τσάβες προς τον Σισοκό (pic)
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League με τους Τσάβες και Σισοκό να βγάζουν μια όμορφη φωτογραφία.
Μπορεί πλέον ο Παναθηναϊκός να μην κυνηγάει κάτι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΟΦΗ και το αρνητικό ξεκίνημα που έχει κάνει στα playoffs της Stoiximan Super League, ωστόσο άπαντες στην ομάδα οφείλουν να επικεντρωθούν στα επερχόμενα παιχνίδια που μένουν, για να κλείσει η χρονιά.
Οι πράσινοι συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους και μάλιστα από το Κορωπί ο Λούκας Τσάβες ανάρτησε ένα story στο Instagram με το οποίο είναι μαζί με τον Μουσά Σισοκό και γράφει: «Αδερφέ μου», δείχνοντας το θαυμασμό αλλά και την όμορφη σχέση που έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές.
Δείτε τη φωτογραφία:
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ