Ανατριχίλα: Τραγούδι για τον Παναθηναϊκό και τα «αδέρφια που βρίσκονται ψηλά» (vid)

Ανατριχίλα: Τραγούδι για τον Παναθηναϊκό και τα «αδέρφια που βρίσκονται ψηλά» (vid)

Τραγούδι του Απόστολου Καλδάρα (σύνθεση-στίχοι) που πρώτοι ερμήνευσαν οι Πάνος Γαβαλάς και Ρία Κούρτη το 1963.

Γηπεδική διασκευή από την ΘΥΡΑ 13 με αγνούς, ρομαντικούς, οπαδικούς στίχους (μαζί και μικρή παρέμβαση, δική μας, στο κουπλέ):

Αν θες να ζήσεις καινούργιες συγκινήσεις/ να με ακολουθήσεις σε στέκια οπαδικά/ να δεις γλυκιά μου κι άλλα πιο σπουδαία/ γλέντια πιο ωραία, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ! Στη Λεωφόρο Πανάθα σε γνώρισα/ και στο ΟΑΚΑ μετά ανηφόρισα/ μέσα στα πούλμαν χιλιάδες χιλιόμετρα/ λεφτά αμέτρητα, δεσίματα πολλά Όμως Πανάθα για σένα χαλάλι σου/ η 13 θα είναι στο πλάι σου/ να τραγουδάει με τρέλα για πάρτυ σου/ και για τ’ αδέρφια μας που βρίσκονται ψηλά

Ρουλαλάδες: Το prequel της οργανωμένης Θ.13. Ασταμάτητα όρθιοι στο πέταλο, φωνάζουν και τραγουδούν αυτοσχέδια δίστιχα που καταλήγουν σε “Ρουλαλά”!

Υιοθετώντας το όνομα, οι Ρουλαλάδες του 2021 είναι μια παρέα μουσικόφιλων Παναθηναϊκών που γουστάρει να διασκευάζει “επί το λαϊκότερον” τραγούδια που έγιναν συνθήματα! ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News