Ραπτόπουλος: «Μην μου πει κανένας Αρειανός για διαιτησία, θα πλακωθώ στο ξύλο!» (vid)

Ραπτόπουλος: «Μην μου πει κανένας Αρειανός για διαιτησία, θα πλακωθώ στο ξύλο!» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος παρέθεσε τις απόψεις του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θα βρει τα επόμενα 100 χρόνια, να ζουν τα παιδιά μας, μακάρι να ζουν, σε βαθύτατα γεράματα, ένα Κύπελλο ο Άρης. Από αυτόν τον Παναθηναϊκό το «ερείπιο». Όσοι τώρα είναι 40-50 χρονών Αρειανοί, δεν θα δουν Κύπελλο μετά από αυτό που είδα σήμερα.

Το πάθος που μετέφερε η οικογένεια του Άρη στους ποδοσφαιριστές για το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν τεράστιο. Ξεχείλιζαν από μαρκαρίσματα, τρεξίματα, αμυντικά ντουμπλαρίσματα. Πέρασε η οικογένεια του Άρη ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σπουδαιότερο από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Μπήκανε χεσμ…οι απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος αν παίξει με τον Ατρόμητο αύριο, θα χάσει το Κύπελλο. Αν παίξει με την Τρίπολη, θα το χάσει το Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός σήμερα ατομικά σαν παίκτες, ιδιαίτερα η 4άδα του μπροστά ήταν πάρα πολύ κακή. Και από πλευράς βιολογικής και από πλευράς ψυχολογίας. Πήγαν να κάνουν αγγαρεία, σα να π…ας χοντρή!

Δεν έχω δει χειρότερο παιχνίδι από τον Ιωαννίδη όλο τον χρόνο. Επί 90′ ήταν περιπτεράς, γυρνούσε γύρω-γύρω. Ο δε Μπακασέτας πρέπει να περπάτησε 3 χιλιόμετρα σαν αυτά που περπατούν οι καρδιοπαθείς και να έτρεξε 500 μέτρα. Εγώ στο γυμναστήριο κάνω 5,5 χιλιόμετρα…

Ο δε Μαντσίνι, αν κλ@σει ο Ποντένσε και ο Ζίβκοβιτς, βγάινουν… 30 Μαντσίνι. Τόσο επικίνδυνος ήταν ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει αυτό! Και μου έκανε και 4-2-3-1, να παίξει με τον Γκαρσία δεκάρι. Πταίσματα είναι αυτά! Όλο το έργο στον Άρη ήταν 16′. Γράψτε στις επικεφαλίδες, στα σάιτ – γιατί τα κλείσατε τα σάιτ του Άρη (;), δεν έχετε άποψη στην ήττα; 

Αν έχετε πάει στα καταστροφικά πανεπιστήμια, ΙΕΚ ΑΚΜΙ-Παρακμή, τα 16′ καταστροφικά λεπτά του Μάντζιου. Έχεις τρεις κιτρινισμένους παίκτες. Μοντόγια, Νταρίντα, Ζαμόρα. Και η άλλη ό,τι βλέπει δείχνει. Αδέκαστος δικαστής η Φράπαρ! Δεν αφήνεις τον Φετφατζίδη έξω. Μέσα Βερστράτε, πετάς και τον Φεράρι, γιατί έχει να αντιμετωπίσει έναν φλ…ρο τον Μαντσίνι!

Κοιμάται και ο άλλος το βλέπει ο πυγμάχος, ο πάσα μπαλαδόρος προπονητής. Και χάνεις το ματς 1-0 όπως το χάνεις… από αυτόν τον Παναθηναϊκό και πας και την πέφτεις στην κοπέλα; Δεν έχω δει εν ζωή καλύτερη διαιτησία και την είδα από γυναίκα. Μην βγείτε καρ…ια για διαιτησία, θα πλακωθώ στο ξύλο. Μην με βρεις στον δρόμο, θα φάω ξύλο, θα ρίξω, δεν ξέρω, θα μαλώσω!

Με Έλληνα διαιτητή, άντρα ή ξένο, στον Πειθαρχικό θα γίνονταν κωλ…ιές! Όλες ήταν κίτρινες κάρτες! Ο Αλαφούζος βγαίνει Europa League, εσύ τι πανηγυρίζεις με αυτήν την ομάδα; Γλίτωσες τη χρονιά; Ψιλογλίτωσες… Αλλά όχι δηλώσεις και τέτοια, κρύψου! Δώσε μας να δούμε έναν Παναθηναϊκό καλό!

Οι Αρειανοί σε μια εβδομάδα τα έχασαν όλα. Σήμερα η γκόμενα ήταν άριστη. Με τον ΠΑΟΚ η διαιτησία ήταν μαζί τους. Βλέπω χοντρή εσωστρέφεια. Έχασε και οπαδούς ο Άρης σήμερα. Δεν είστε άνθρωποι για να συνεχίσετε… Τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτά που θα τραβήξει ο Καρυπίδης και δίχως να υπάρχει υποψήφιος επενδυτής… δύσκολα τα πράγματα. Τα λέμε!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News