Μπαρτζώκας: Αναφορά σε Σλούκα μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακό

Μπαρτζώκας: «Είμαστε επιτυχημένοι, είχαμε τρία Final Four - Χάσαμε από ομάδα με μπάτζετ 40 εκατομμύρια»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, θεωρεί πως η πορεία της ομάδας του την τελευταία τριετία είναι πετυχημένη ενώ αναφέρθηκε και στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Αυτή η ομάδα είναι επιτυχημένη τα τελευταία τρία χρόνια. Πήραμε όλους τους τίτλους στη χώρα μας, νομίζω επτά στη σειρά. Πήγαμε σε τρία Final Four.

Χτίσαμε ομάδα με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Πέρσι είχαμε την ευκαιρία μας να πάρουμε τη EuroLeague.

Αν θυμάστε ο Καμπάτσο δεν ήταν εκεί, είχαν τραυματισμούς, είχαμε τον Βεζένκοβ που ήταν MVP της EuroLeague και τον Σλούκα.

Είχαμε την ευκαιρία μας και την χάσαμε από το μεγάλο σουτ του Γιουλ και λόγω ατυχίας. Φέτος είχαμε το μικρότερο μπάτζετ από 9-10 ομάδες.

Δεν μπορώ να πω ότι αποτύχαμε, ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια για να φτάσουμε εδώ. Όταν τα συναισθήματα πέσουν, θα καταλάβουμε ότι και αυτή η χρονιά είναι επιτυχημένη. Δώσαμε τα πάντα για να φτάσουμε εδώ.

Φέτος η Ρεάλ ήταν καλύτερη, σε ένα 40λεπτο. Δεν μπορώ να αρχίσω τις δικαιολογίες, όταν έχουμε παίξει με έναν αντίπαλο 40 εκατομμυρίων όταν εμείς έχουμε μπάτζετ 10 εκατομμυρίων.

Ξέρω ότι τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο, όμως η Ρεάλ είναι πραγματικά σκληρή, έχει παίκτες που ξέρουν το άθλημα, τα μικρά πράγματα που κρίνουν αγώνες. Ωριμάσαμε τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε τρία Final Four”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News