Παναθηναϊκός Europa League: Οι ημερομηνίες και οι πιθανοί αντίπαλοι

Έγινε η κλήρωση! Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League (vid)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και πήρε και το “εισιτήριο” για τον 2ο προκριματικό του Europa League.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson είχε νικητή τον Παναθηναϊκό , ο οποίος επικράτησε του Άρη 1-0, με γκολ στις καθυστερήσεις. Κάπως έτσι, οι πράσινοι πήραν το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Άρη να μένει εκτός Ευρώπης.

Ο πρώτος αγώνας του τριφυλλιού στην Ευρώπη είναι στις 25 Ιουλίου και η ρεβάνς την 1η Αυγούστου, με την κλήρωση να έχει πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου.

Το τριφύλλι που έχει πολύ χαμηλό συλλογικό συντελεστή (6.225) θα είναι δεδομένα στους ανίσχυρους και από τους 9 πιθανούς αντιπάλους είναι γνωστοί ήδη οι 7, που είναι οι εξής:

Άγιαξ

Μπράγκα

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις
Μόλντε

Ραπίντ Βιέννης

Ριέκα

Τραμπζονσπορ

Εκπρόσωπος του Βελγίου (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα)

Σε ότι αφορά τις άλλους δύο υποψήφιους αντιπάλους, η μία θα είναι το ζευγάρι που θα περιέχει την Σέριφ Τίρασπολ από την Μολδαβία και η άλλη θα είναι είτε η Χάποελ Μπερ-Σεβά (αν κατακτήσει το Κύπελλο Ισραήλ) είτε η Μάριμπορ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News