Άγρια συμπλοκή οπαδών στο Βερολίνο: Τα τελευταία νέα για τον άνδρα που χαροπαλεύει

Άγρια συμπλοκή οπαδών στο Βερολίνο: Τα τελευταία νέα για τον άνδρα που χαροπαλεύει

Ένα άτομο χαροπαλεύει και ακόμη δύο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση μετά τις άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Βερολίνο.

Με αίμα βάφτηκε το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο αφού, το βράδυ του Σαββάτου (25/05), σημειώθηκε άγρια συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 12 ανθρώπων – ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Berliner Zeitung, άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο Prenzlauer Berg και έτσι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έγινε το βράδυ του Σαββάτου (25/05). Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, 12 άτομα τραυματίστηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Prenzlauer Allee – εννέα ελαφρά, δύο σοβαρά, ενώ ένας ακόμη δίνει μάχη για τη ζωή του.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγο πριν από τις 11 μ.μ. (τοπική ώρα) και, ανταποκρινόμενη σε ένα «περιστατικό μαζικών ατυχημάτων», όπως αρχικά χαρακτηρίστηκε η άγρια συμπλοκή, κινητοποιήθηκε στο σημείο με πολλά ασθενοφόρα. Η κατάσταση στον τόπο του συμβάντος ήταν αρχικά πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί, όπως δήλωσαν οι Αρχές. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Prenzlauer Allee, αγωνίστηκαν να θέσουν υπό έλεγχο τα άτομα που συμμετείχαν στην άγρια συμπλοκή.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των Αρχών, άγνωστος – μέχρι στιγμής – αριθμός ατόμων συγκρούστηκε. Δημοσιογράφος της «Berliner Zeitung» μετέδωσε από το σημείο ότι προφανώς επρόκειτο για συμπλοκή οπαδών. Η Αστυνομία περικύκλωσε περίπου 70 άτομα στον σταθμό.

Ωστόσο, ένας μεγάλος αριθμός από τους εμπλεκόμενους στη συμπλοκή, κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. «Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να δώσουμε πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της βίαιης συμπλοκής», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην «Berliner Zeitung» κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (26/05).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News