Με τρέλα για άλλο ένα - Τι ώρα ράβει το 7ο αστέρι ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: Με καθυστέρηση το τζάμπολ - Ο λόγος

Ραντεβού με την ιστορία για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει την Ρεάλ στον τελικό της Ευρωλίγκας, με φόντο το 7ο ευρωπαϊκό!

Τελικός όνειρο στο Final-4 της Εuroleague στο καταπράσινο Βερολίνο! Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος την Κυριακή το βράδυ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης να ράψει το 7ο αστέρι στη φανέλα του και να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2011.

Οι «πράσινοι» και ο Εργκίν Αταμάν ξέρουν από τελικούς. Το «τριφύλλι» μετράει 6 κατακτήσεις σε 7 τελικούς, ενώ ο Τούρκος Coach από το 2020 έχει παίξει σε δύο τελικούς (21, 22) και μετράει ισάριθμες κατακτήσεις με την Εφές.

Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν απέδειξε στον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε ότι ξέρει να παίζει και σκληρή άμυνα. Απέναντι στη Ρεάλ δεν πρόκειται να κάνει τα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό και θα μπει διαβασμένος στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός θα είναι σκληρός από το πρώτο λεπτό με στόχο να χαλάσει το μυαλό των Μαδριλένων στην επίθεση.

Ο Ματίας Λεσόρ στον ημιτελικό με τη Φενέρ έκανε «double-double» (17π. 10ρ.) και απέναντι στα θηρία της Ρεάλ έχει νέα αποστολή- πρόκληση. Ο Γάλλος σέντερ του «τριφυλλιού» βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και σε περίπτωση που οδηγήσει τους «πράσινους» στην κούπα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βγει και MVP στο Final-4!

Ο Λεσόρ στην περασμένη αναμέτρηση με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στη Regular Season ισοπέδωσε τους πάντες με 26 πόντους και 7 ριμπάουντ στην επικράτηση του Παναθηναϊκού με 86-97.

Παναθηναϊκός και Ρεάλ είναι στο 1-1 στην φετινή Regular Season, με τις δύο ομάδες να σπάνε η μια την έδρα της άλλης φέτος. Στις 7/12/2023 στο ΟΑΚΑ οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 90-78, με τον Παναθηναϊκό να περνάει σαν σίφουνας στις 29/2/2024 από την Μαδρίτη με 97-86.

Εμφάνιση οδηγός η τελευταία για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Μια αντίστοιχη χρειάζεται κι απόψε, για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο μεγάλος τελικός της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News